Με 69€ το χρόνο

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

Κατοχύρωση ονόματος με κατάληξη .gr, .com ή .eu, αποκλειστικά για την εταιρείας σας.

 

Συνδρομή φιλοξενίας ιστοσελίδας, αποκλειστικά για την εταιρείας σας.

 

1 λογαριασμό email (με χώρο έως 300MB) στο όνομα του domain της εταιρείας σας της μορφής π.χ. info@todomainsas.gr

 

Δημιουργία αυτόνομης δυναμικής ιστοσελίδας της εταιρείας σας που προσαρμόζεται στις οθόνες των κινητών τηλεφώνων (responsive), με το λογότυπο της, τα στοιχεία της, φόρμα επικοινωνίας συνδεδεμένο με το email σας και τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της. Η μορφή της είναι προκαθορισμένη και μπορείτε να επιλέξετε χρωματισμό.

Δημιουργία συστήματος διαχείρισης αναρτήσεων απεριόριστων ισολογισμών, που προσαρμόζεται στις οθόνες των κινητών τηλεφώνων (responsive), έτσι ώστε να μπορείτε να δημοσιεύετε μόνοι σας τους ισολογισμούς σας με μόλις δύο κινήσεις, μέσα από ένα πολύ απλό περιβάλλον φτιαχμένο αποκλειστικά για εσάς.

 

Η κατοχύρωση του domain name (ονόματος της ιστοσελίδας) θα γίνει στα στοιχεία της εταιρείας σας, ενώ ο χώρος φιλοξενίας θα είναι αποκλειστικός για αυτήν όπως ορίζει ο νόμος για την ηλεκτρονική ανάρτηση ισολογισμών.

 

Η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24%


Γενικές Πληροφορίες

Σύμφωνα με το νόμο 4072 (Φ.Ε.Κ. Α 86/11-4-2012) οι δημοσιεύσεις των ισολογισμών και των λοιπών οικονομικών στοιχείων των ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ, πλέον γίνονται στις εταιρικές ιστοσελίδες των εταιριών, οι οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι καταχωρημένες στο ΓΕΜΗ.

 

Μπορείτε να απαλλαγείτε λοιπόν από τα μεγάλα κοστολόγια δημοσίευσης του ισολογισμού της εταιρείας σας σε εφημερίδες και να τους δημοσιεύσετε ηλεκτρονικά.

 

Αποκτείστε τη δική σας ιστοσελίδα και ξεκινήστε να δημοσιεύετε τους ισολογισμούς σας σήμερα.